Drobės patalynei 40% nuolaida su kodu DROBE40 . Spauskite čia!

Ką padovanoti naujakuriams?

Įkurtuvės – tai džiugių emocijų ir smagių dovanų metas. Svarstote, kuo nustebinti naujakurius? Ieškote šio to naudingo ir tikrai reikalingo, tačiau bijote suklysti? Namų tekstilė visada puiki idėja dovanai, kuri pradžiugins ir pravers buityje. Štai keletas idėjų, ką padovanoti įkurtuvių proga. O dar geriau yra tai, kad visa tai rasite mūsų parduotuvėje!

Patalynė puikiam poilsiui

Kraustymasis itin vargina, tad naujakuriai tikrai vertina gerą poilsį. O kaip gi gerai išsimiegoti be tinkamos patalynės? Būtent todėl naujas užvalkalų komplektas visada yra gera ir naudinga dovana. Dovanai rinkitės kokybiško audinio komplektą, pavyzdžiui, puikiai tiks natūralios medvilnės satinas ar mako satinas. O jei dvejojate dėl dizaino ir bijote rizikuoti, klasika – visada saugus pasirinkimas: balta patalynė puikiai derės bet kokio stiliaus interjere, šviesios pastelinės spalvos yra itin lengvai derinamos.

Jaukumo suteikiantis pledas

Įsikurti naujuose namuose reikia laiko, tad įvairios smulkmenos dažnai paprasčiausiai pamirštamos. Per kraustymosi rūpesčius dažnai pamirštama apie pledą, o jo tikrai reikia – juk tai jaukumo šaltinis. Be to, pledas yra puiki dovana, kurianti šiltas emocijas.

Dovanai rinkitės aukštos kokybės pledą, kuris pasižymi ilgaamžiškumu ir dailia išvaizda. Puikiai tiks natūralios sudėties pledai iš vilnos. Praktiškas pasirinkimas – Naujosios Zelandijos tipo vilnos pledai, o ieškantiems prabangos patiks merino vilna ir kašmyras. Kasdieniam naudojimui geriausiai tinka vienguliai pledai (140x200 cm), juos paprasta derinti prie sofos pagalvėlių.

Ką padovanoti naujakuriams? |  | Nostra.lt

Rankšluosčiai – praktiška ir prabangi dovana

Rankšluosčių komplektas – dar viena puiki naudingos dovanos naujakuriams idėja. Kokybiški, minkšti ir švelnūs rankšluosčiai tikrai pravers jei ne patiems namų šeimininkams, tai jų svečiams. Dovanai geriausia rinktis aukštesnės kokybės rankšluosčius iš purios šukuotinės medvilnės ar bambuko pluošto. Spalvą derinkite prie vonios interjero, o jei dvejojate, rinkitės baltus ar kreminius vienspalvius rankšluosčius.

Mūsų asortimente rasite platų rankšluosčių pasirinkimą ir dviejų bei trijų dalių komplektus, kurie pristatomi dailiai perjuosti kaspinėliu, tad nebereikės sukti galvos dėl pakuotės. Natūralaus pluošto rankšluosčiai yra labai praktiški, lengvai skalbiami ir ilgaamžiai, tad tai viena praktiškiausių dovanų tiek naujakuriams, tiek artimiesiems, tinkanti bet kokia proga.

Chalatas – jaukiam laikui namuose

Jei naujakuriai yra artimi žmonės, visada maloniai nustebins chalatas. Tai ne šiaip drabužis, o jaukus apdaras nerūpestingam laikui namuose. Chalatai dažnai yra universalaus modelio, tad tinka tiek vyrams, tiek moterims, o ir jų dydį išrinkti nesudėtinga. Klasikinis pasirinkimas – baltos spalvos chalatas, kuris siejamas su poilsiu, atsipalaidavimu, prabanga. Spalvų mėgėjams taip pat turime spalvotų chalatų asortimentą, kuriame tikrai išsirinksite.

Geriausia pirkti chalatą iš natūralios medvilnės, kuri yra švelni odai, jos nedirgina, nealergizuoja. Toks audinys puikiai sugeria drėgmę ir praleidžia oro srautus, todėl greitai džiūva – būtent šios savybės yra labai svarbios, kad chalatas užtikrintų patogumą, šilumą ir jaukumą po maudynių.

Malonios smulkmenos virtuvei

Jei ieškote nedidelės ir praktiškos dovanos, naujakuriams puikiai tinka dovanoti virtuvės tekstilę. Tai gali būti šluostės ar jų rinkinys, virtuviniai rankšluosčiai ar virtuvės kilimėlis. Pagrindinė virtuvės tekstilės užduotis – gerai sugerti vandenį, tad rinkitės natūralaus pluošto gaminius, puikiai tinka medvilnė. Tokios šluostės ne tik gerai atliks savo funkciją, bet ir dailiai atrodys.

Mūsų asortimente rasite platų pasirinkimą, tad galima lengvai sudėlioti tarpusavyje derančių virtuvės rankšluostėlių rinkinį ar vaflinio audinio šluostes. Tokia dovana pravers kiekvienam, kas mėgsta suktis virtuvėje, o naujoje virtuvėje norisi ir naujos tekstilės.

Susijusios prekės